bellen +31 (0)8850 79372   mail info@elc-limburg.nl    twitter  linkedin

netwerken  Verssterken   promoten   vertegenwoordigen

Datum:
04-07-2018
Tijd:
11:30
Contactpersoon:
One Squad,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webpagina:
http://www.innovationit.nl/
Telefoon:
088 1117226

Innovation IT: De 4e technologische revolutie zet de wereld op zijn kop. U wilt hier toch meer over weten?

Dit gratis evenement staat volledig in het teken van de dynamische wereld van de IT. Het doel is ondernemers kennis te laten maken met alle IT innovaties van nu en van morgen.
Ondernemers weten dat digitalisering en innovatie in toenemende mate onmisbare onderdelen zijn van het ondernemingsbeleid. De toepassingen en mogelijkheden ontwikkelen zich in razend tempo. Echter men kan niet van ondernemers verlangen dat zij de IT ontwikkelingen zelf volgen, laat staan implementeren.

Innovation IT 2018 laat ondernemers ervaren hoe hun onderneming er over 5 jaar uit zou kunnen zien. Deze dag stelt u in staat zich op het gebied van IT te oriënteren, te laten informeren en contacten te leggen.

Er worden enthousiaste workshops gegeven over de verschillende thema’s van deze dag. Laat uw zintuigen kennis maken met de IT van morgen.

De organisatoren streven ernaar om, middels dit event, zoveel mogelijk bedrijven in de gelegenheid te stellen zich te oriënteren op de toekomst van de ICT. Wij willen tevens bereiken dat de ondernemers kennis met elkaar kunnen maken en te brainstormen over de innovatieve ICT toepassingen en mogelijkheden van morgen.
Innovation IT 2018 biedt daarvoor een geweldig en toegankelijk platform.

Het programma van deze dag zal zijn ingedeeld in verschillende tijdsblokken. Gedurende die blokken zal een breed scala aan ICT thema´s worden toegelicht en besproken.
Zo worden er workshops gegeven en zullen keynote- en gastsprekers een inspirerend betoog houden. Er zullen bedrijfspresentaties en -pitches worden gegeven. U krijgt daardoor een heldere en transparante inkijk over hoe uw onderneming er over 5 jaar uit zou kunnen zien.
Gedurende de gehele dag kunt u met uw vragen terecht bij één van de vele experts. Zij zullen hun best doen om uw ICT vraagstukken inzichtelijk voor u te maken. Gezamenlijk, al dan niet met gelijkgezinde ondernemers, kunt u met hen over oplossingen en toepassingen brainstormen.

Programma:

11.30 – 12.00 Inloop: Genodigden kunnen eerst, voordat men naar de openingszaal gaat, op het gemak het prachtige ECI gebouw verkennen.

12.00 – 12.30 Kick-off: One Squad en Regitel heten alle aanwezigen welkom en vertellen kort over het bedrijf. Geeft daarna het woord aan dhr Hans Teunissen, gedeputeerde van de Provinciale Staten Limburg.

12.30 – 16.00 Workshops: U kunt diverse workshops bijwonen. Deze worden o.a. gegeven door ROC studenten, bedrijven, Maastricht University en veel meer.

13.00 – 16.00 Keynotes: Over vele onderwerpen zullen keynotes, presentaties en pitches worden gegeven door inspirerende gastsprekers.

16.00 – 17.30 Afsluiting en netwerkborrel: OneSquad sluit de dag af, waarna de aanwezigen de gelegenheid hebben om te socializen en te netwerken.

Meer informatie via: http://www.innovationit.nl/

Nieuwsarchief

Nieuws

European Logistics Center Limburg Ledenvergadering juni 2018

15

European Logistics Center Limburg Ledenvergadering juni 2018

Op woensdag 13 juni organiseerde ELC Limburg de eerste ledenvergadering van 2018 in Oolderhof Hotel...

Lees meer

Wint uw bedrijf de Limburg Export Award 2018?

15

Wint uw bedrijf de Limburg Export Award 2018?

Dit jaar wordt voor de dertiende keer in successie de Limburg Export Award uitgereikt. Exporterende...

Lees meer

Wessem voert de regie over de ladingstroom van hun klanten

15

Wessem voert de regie over de ladingstroom van hun klanten

ELC Limburglid Wessem is nu ook lid van Rotterdam Port Promotion Council (RPPC). RPPC heeft niet...

Lees meer

Ondertekening convenant samenwerking Gilde Opleidingen en Fontys Venlo

15

Ondertekening convenant samenwerking Gilde Opleidingen en Fontys Venlo

Op donderdag 7 juni vond de ondertekening plaats van het convenant MBO-HBO tussen CLV Gilde...

Lees meer

Heylen Warehouses bouwt EDC voor Stelrad & Henrad op Avantis Heerlen

15

Heylen Warehouses bouwt EDC voor Stelrad & Henrad op Avantis Heerlen

Op het bedrijvenpark Avantis in Heerlen gaat Heylen Warehouses een nieuw Europees Distributie Centrum (EDC)...

Lees meer

ELC Limburg sessie Arbeidsmarkt en Onderwijs

15

ELC Limburg sessie Arbeidsmarkt en Onderwijs

Vrijdag 18 mei 2018 Rond 10:30 uur verzamelden zich zo’n 40 deelnemers bij ROC Leeuwenborgh in...

Lees meer

ABN Amro Rapport: Innovatie in de logistiek

15

ABN Amro Rapport: Innovatie in de logistiek

ABN Amro is lid van ELC Limburg en wil graag een rapport met ons netwerk...

Lees meer

Vliegtuigbom Itteren: Julianakanaal gestremd met Hemelvaart

15

Vliegtuigbom Itteren: Julianakanaal gestremd met Hemelvaart

Met dit bericht informeert ELC Limburg Fundingpartner Rijkswaterstaat u over de laatste stand van zaken...

Lees meer

E-Fulfilment Hub lanceert e-fulfilment maturity model

15

E-Fulfilment Hub lanceert e-fulfilment maturity model

Het samenwerkingsverband waar Fontys Venlo/KennisDC Logistiek deel van uitmaakt genaamd e-Fulfilment Hub introduceert een 'maturity...

Lees meer

Uw mening telt...

Gijs van Erp, Senior Rayonmanager Noord Limburg Randstad Uitzendbureau

"ELC staat voor het bouwen aan een nog sterkere logistiek in Limburg. Op het gebied van de logistieke arbeidsmarkt & HR ligt er een mooie uitdaging.Randstad heeft als de grootste HR dienstverlener van Nederland veel kennis en expertise in...

Gijs van Erp, Senior Rayonmanager Noord Limburg Randstad Uitzendbureau

Jan Tindemans, Voormalig Chairman of the Board Maastricht Aachen Airport / Voorzitter ELC Limburg

Voor een gezonde toekomst van de logistieke sector in Limburg is samenwerking tussen bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen cruciaal. ELC Limburg biedt een uniek platform om deze samenwerking gestalte te geven. Het verheugt mij dat steeds meer partijen hieraan willen deelnemen.

Jan Tindemans, Voormalig Chairman of the Board Maastricht Aachen Airport /

Peter Gehlen, Voormalig Managing Director Gehlen Schols Logistics

Voor mij is ELC Limburg hét platform voor logistieke professionals uit het bedrijfsleven, overheden én andere logistiek georiënteerde organisaties. ELC Limburg maakt zich er sterk voor de belangen van deze partijen samen te laten komen, zowel regionaal, landelijk als internationaal...

Peter Gehlen, Voormalig Managing Director Gehlen Schols Logistics

Hans Aarts, Directeur Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek

ELC Limburg, de verbindende schakel in de Limburgse logistiek.

Hans Aarts, Directeur Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek

x_Thijs.jpg1ect.jpgemonsgroup.jpgarcus.jpggemeente venray.jpgfresh_park.png1koopman.jpgdynagroup.jpgtzn.jpgMultitax-new.jpgsabic.jpgintercontor.jpgklg2012.jpgvenlo.jpgevo.jpg1proactive.jpgabbot.jpgkalle-en-bakker.jpgmeulenberg.jpgmultitax.jpgprovincielimburgNL.jpgAbnamro_ELC.jpggobo.jpgx_OTTO.jpgopenuniversiteit.jpgmaasgouw.jpgexpido.jpgcalsina-logo-website.jpgmaastrichtaachenairport.jpgheerlen.jpgman.jpgx_JacobMeijer.jpging.jpgvanderheijden.jpgwolfs.jpgbeurskens-all-round.jpggeba.jpg1kcs.jpglogo-recruitment-campus.jpgwgsalari.jpgewals.jpgx_Customs Documentation Services.jpgdsv.jpgluik.jpgDeloitte.jpgGevers-Informatietechnologie.jpgwessem.jpgaon.jpgtranspo.jpgwijsen.jpgrandstadcofunding.jpglogo_bureauvoorlichting_binnenvaart.jpgkerres.jpgpwc.jpgCITAVERDE bedrijfsopleidingen.jpgrijkswaterstaat.jpgtebaerts.jpgfontys.jpgx_SteelLogistics.jpguniversiteitmaastricht.jpg1kalleenbakkeroverslag.jpgx_ScheursXtra.jpgx_Moonen.jpggemeentemaastricht-1.jpgseacon.jpgbargerailterminal.jpgbvb.jpgcaroz.jpgsittardgeleen.jpgankerpoort.jpgprincen-logistiek.jpggemeente beek.jpglogo-dhl.jpgg versleyen.jpgx_Morpak.jpgliof-logo-geel.jpgberner.jpgbps.jpgKon.Schuttevaer.jpgmovares.jpgmanpower.pngtans.jpgwelsi.jpgIF-consultancy.jpglwv.jpggaston.jpgoml.jpghogeschoolzuyd1.jpglogischerwijs.jpgGildeOpleidingen.jpgtvm.jpgwetron.jpgpeterson.jpgroermond.jpgbroekmangroup.jpgViaRecruitment.jpgMultitax-new1.jpgMedtronic.jpgprincen.jpgx_VanTienen.jpgx_VTL.jpgIntTransportbedrijfDaemen.jpegx_KuypersKessel.jpg1tln.jpgbostonscientific.jpgdbschenker.jpglortye.jpggsl.jpgleeuwenborgh.jpg

© Copyright 2010 - 2014 ELC Limburg      Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring