bellen +31 (0)8850 79372   mail info@elc-limburg.nl    twitter  linkedin

WEB TANS Logo

Automatiseringsleverancier TANS heeft als eerste een toepassing gerealiseerd volgens het OpenTripModel. Op verzoek van haar klant I&L in Tilburg ontwikkelde TANS samen met Simacan een koppeling met een Control Tower op basis van het nieuwe open source model.

De standaard werd afgelopen donderdag (23 november 2017) formeel overgedragen aan Stichting UTC, die de standaard gaat bewaken en uitbreiden. Door met een standaard te werken kunnen partijen gemakkelijk aansluiten. Het gaat daarbij niet alleen om leveranciers van TMS of FMS systemen, maar ook om overheden die data vanuit bijvoorbeeld Smart Cities volgens deze standaard kan overdragen aan andere partijen.

Het uiteindelijke doel van dit model is dat er op een gestructureerde manier sneller en beter informatie wordt uitgewisseld, waarmee iedereen zijn voordeel kan behalen. Voorbeelden zijn: betere inzage in verkeersstromen, aflevertijden en congestie. Het moet leiden tot effici├źnter vervoer, minder congestie en minder milieubelasting.

Voor meer informatie kunt u terecht op de stands B.083 TANS, D.083 Simacan of A070 TLN tijdens de ICT en Logistiek Beurs in Utrecht op 28 t/m 30 november 2017.

┬ę Copyright 2010 - 2014 ELC Limburg      Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring