bellen +31 (0)8850 79372   mail info@elc-limburg.nl    twitter  linkedin

WEB LDL 2017

Op dinsdag 12 december vond de Logistieke Dag Limburg plaats in de ECI Cultuurfabriek te Roermond. Een dag na de code rood, oranje en geel was het land weer tot rust gekomen en konden meer dan 100 deelnemers prima de weg op om af te reizen naar Midden-Limburg voor het jaarlijkse event van ELC Limburg. 

Een groot deel van de leden kon eerst aanschuiven voor de Algemene Ledenvergadering waarna de LDL aanving onder begeleiding van dagvoorzitter Wim Bens (Programma Manager KennisDC Logistiek). Raoul Leering, ING Bank, startte als eerste spreker met een interessant verhaal over de ontwikkelingen rondom 3D printing en de mogelijke verandering van de wereldhandel als de groei doorzet (zie slides). Daarna vervolgde Han Bosch van Douane Nederland met een presentatie over trends en ontwikkelingen in grensoverschrijdende handel en de samenwerking tussen Douane en het bedrijfsleven. Trends als E-commerce en de Brexit kwamen natuurlijk aan bod (zie slides).

De paneldiscussie volgde na de pauze met de officiële lancering van het project: 'Social Innovator Logistics Limburg', een samenwerking tussen WIndesheim Zwolle, Fontys Venlo, Provincie Limburg, KennisDC Logistiek en TLN met een tiental bedrijven die strijden om de gelijknamige titel.

Natuurlijk was er voldoende gelegenheid om te netwerken. We mogen terugkijken op een geslaagde dag!

Voor een sfeerimpressie van de dag bekijk onze fotogallerij.

© Copyright 2010 - 2014 ELC Limburg      Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring