bellen +31 (0)8850 79372   mail info@elc-limburg.nl    twitter  linkedin

Web BMC KLG

ELC Limburg feliciteert haar lid KLG Europe met het behalen van deze mooie prijs!

Venlo, 8 februari 2018. KLG Europe behoort ook dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte Deloitte afgelopen woensdag 7 februari bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is KLG Europe als een van de 51 Best Managed Companies naar voren gekomen.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het tiende achtereenvolgende jaar. KLG Europe werd dit jaar voor de 5e keer geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelde Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.

Dhr. Kees Kuijken, CEO KLG Europe: “De kwalificatie bevestigt ons dat we op de goede weg zijn en horen bij een van de best geleide bedrijven van Nederland. Ik denk dat de kracht van KLG zit in het innoveren en kansen durven te grijpen wanneer het kan. Ik ben trots op alle mijlpalen die we de afgelopen 100 jaar hebben bereikt, maar nog trotser op alle mensen die dat met ons realiseren. In Nederland en daarbuiten. Het komende jaar zal KLG Europe buiten het vieren van haar 100-jarige jubileum zich verder ontwikkelen in nog slimmere ICT oplossingen en alternatieve transportroutes en mogelijkheden.

© Copyright 2010 - 2014 ELC Limburg      Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring