Vmbo leerlingen op de werkvloer

Vmbo leerlingen op de werkvloer

Vandaag starten 26 4e jaar leerlingen van het Blariacumcollege in Venlo met hun stage bij een logistiek dienstverlener of een bedrijf waar logistiek een belangrijke plaats inneemt. Dit is een pilottraject vanuit het Blariacumcollege en is tot stand gekomen in samenwerking met partners van European Logistics Center (ELC) Limburg.

De leerlingen maken tijdens deze stage kennis met logistieke activiteiten en beroepen en voeren een aantal opdrachten uit. De stage maakt onderdeel uit van het examenprogramma en is tevens bedoeld als kennismaking met de sector.

Deelnemende bedrijven zijn ELC Limburgleden KLG Europe en DSV.

Daarnaast zijn deelnemende bedrijven: Logistic Support Ermi BV, Belden Wire & Cable, GEFCO Forwarding Netherands, Addit, Atlas Food, Kingsbridge collections, Tuincentrum Leurs, Geodis, Eurotech, Leolux Meubelfabriek, Nunner Logistics, FOOX Zuid Nederland en Hela Thissen.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.