Nieuw lid: e-llis Logistic Solutions

Nieuw lid: e-llis Logistic Solutions

e-llis Logistic Solutions is een onafhankelijke non asset based 4 PL. Wij ontwerpen, implementeren, en dirigeren slimme supply chain oplossingen voor onze klanten wereldwijd. Onze oplossingen zijn gericht op het leveren van continue verbetering ten aanzien van verhoging van de efficiency, verlaging van de kosten, en vergroting van de end to end visibility in de supply chain. In onze werkwijze staat een klantgerichte, op partnership gebaseerde samenwerking voorop zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun eigen kernactiviteit! Zie ook www.e-llis.com

Waarom is e-llis lid geworden van ELC Limburg?

e-llis B.V. wil graag haar netwerk uitbouwen, kennis vergaren en delen, en samen met de overige deelnemers uit onderwijs, overheid, en bedrijfsleven de positie van de internationale Limburgse logistiek (nog) beter op de kaart zetten.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.