Aankondiging: Aftreden van Paul Goris en Martijn van Helvert als voorzitters van ELC Limburg

Aankondiging: Aftreden van Paul Goris en Martijn van Helvert als voorzitters van ELC Limburg

Met een gevoel van waardering en respect willen we jullie informeren dat per 1 juli de tijdelijke samenwerking stopt met de voorzitters Paul Goris en Martijn van Helvert. Gedurende het afgelopen jaar hebben zij met toewijding en inzet hun rol vervuld bij ELC Limburg, en we willen graag stilstaan bij hun bijdragen aan onze vereniging en de logistieke sector in Limburg.

Martijn en Paul hebben zich beiden gericht op hun gezamenlijke netwerken. Martijn heeft zich sterk ingezet voor het voeren van constructieve gesprekken met de Provincie Limburg. Met Martijn’s politieke ervaring en netwerk heeft hij gezorgd voor nauwe samenwerking en betere communicatie tussen ELC Limburg en de provinciale overheid. Dankzij deze inspanningen hebben we belangrijke kwesties kunnen aankaarten en de belangen van onze leden op de juiste manier kunnen behartigen.

Door het uitgebreide netwerk van Paul Goris in de logistieke sector en daarbij met nadruk op de binnenvaart heeft ELC dit ten volle benut om ons te ondersteunen bij het organiseren van een succesvol binnenvaartevenement. Zijn connecties en expertise hebben ervoor gezorgd dat we professionals uit de branche hebben kunnen betrekken en dat het evenement een succes is geworden. Daarnaast heeft Paul er persoonlijk voor gezorgd dat Port of Rotterdam onze funding partner is geworden en ons ondersteunt met financiering, wat een belangrijke mijlpaal betekent voor onze vereniging.

Het voorzitterschap van Paul en Martijn heeft ELC Limburg het nodige gebracht. Ze hebben onze vereniging versterkt, de samenwerking met belangrijke stakeholders bevorderd en kansen gecreëerd voor groei en ontwikkeling in de logistieke sector. We zijn hen dankbaar voor hun bijdragen. We zijn ervan overtuigd dat de inzichten en resultaten diezij hebben bereikt, ons zullen inspireren en stimuleren om de visie van ELC Limburg verder te verwezenlijken.

Namens het bestuur en alle leden van ELC Limburg willen we Paul en Martijn hartelijk bedanken voor hun waardevolle bijdrage aan onze vereniging. We wensen hen veel succes voor de toekomst en hopen dat ze als ambassadeur betrokken blijven bij de logistieke gemeenschap van Limburg.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.