ALDI: Slimme bevoorrading door N280 te mijden

ALDI: Slimme bevoorrading door N280 te mijden

De komende jaren wordt er gewerkt aan de herinrichting van de N280 bij Roermond. De werkzaamheden hebben gevolgen voor het verkeer op de weg en verkeershinder is daarbij onvermijdelijk. Bedrijven kunnen zelf ook hun steentje bijdragen aan het bereikbaar houden van stad en regio. Supermarktketen ALDI rijdt sinds half januari vanuit haar distributiecentrum in Roermond andere routes. “Door de N280 zoveel als mogelijk te mijden, zorgen we ervoor dat onze winkels tijdig hun leveringen ontvangen,” aldus chef transport bij ALDI Rob van Happen.

Dagelijks bevoorraadt ALDI vanuit haar distributiecentrum in Roermond 51 winkels in Limburg. Dit zorgt voor behoorlijk wat vrachtwagens op de weg. Met negen distributiecentra in Nederland zijn de afstanden over het algemeen kort. Kwaliteit, efficiëntie en maximale versheid van de producten, daar draait het allemaal om. Rob: “Wij leveren dagelijks aan onze filialen. Alleen zo kunnen we de kwaliteit van onze versproducten garanderen.”

Andere routes en tijden

Door de N280 tijdens de werkzaamheden te mijden verwacht ALDI minder last van de verkeershinder te hebben. Rob: “Naar onze filialen in onder andere Heythuysen, Thorn, Weert en Nederweert rijden onze vrachtwagens andere routes. Ook door op andere tijden te rijden voorkomen we dat onze vrachtwagens onderweg vertraging oplopen. Met minder vrachtwagens over de N280 dragen wij bovendien bij aan een betere doorstroming van het verkeer tijdens de werkzaamheden.”

Klant is koning

“Wij vinden het belangrijk om mee te denken tijdens de werkzaamheden aan de N280. Dat zijn we gewend. Bij aanpassingen aan onze filialen of bij het openen van nieuwe, moderne filialen zetten we ook alles op alles om te voorkomen dat onze klanten daar last van hebben.” Alles staat bij ALDI in het teken van de klant: “Hoe kunnen wij hem of haar zo goed mogelijk bedienen. De beste kwaliteit producten tegen de laagste prijs.”

Slimme logistieke oplossingen

ALDI is een goed voorbeeld van een bedrijf dat samen met Roermond Bereikbaar aan de slag is gegaan met slimme logistieke oplossingen tijdens de werkzaamheden aan de N280. Ook Roermond Bereikbaar denkt graag mee met bedrijven die hun logistieke proces slimmer willen inregelen. Neem voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek contact op met logistiek makelaar Mark Luikens.

Meer weten over de N280? 
Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op de website van N280.

Bron: https://www.roermondbereikbaar.nl/nieuws/aldi-slimme-bevoorrading-door-n280-te-mijden/

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.