Bedrijfsbezoek Broekman Logistics Venlo

Bedrijfsbezoek Broekman Logistics Venlo

Broekman Logistics Venlo opende afgelopen maandag de deuren van haar nieuwe warehouse in Venlo voor de leden van ELC Limburg. Ze gaven hiermee een exclusieve inkijk in de unieke en duurzame warehouseoperatie. De middag werd georganiseerd door de innovatie- en duurzaamheidscommissie van ELC Limburg.  Innovatie en duurzaamheid waren daarom ook het hoofdthema.

De inmiddels traditionele middag van een ELC Limburg bedrijfsbezoek begon met een welkomstdrankje en een stukje vlaai verzorgd door de gastheer. Na een kort welkomstwoord door Victor Verboeket van ELC Limburg (Voorzitter Commissie Innovatie en Duurzaamheid) vervolgde Frank Douven met een boeiende presentatie over Broekman Logistics Group. Aansluitend gaf Jeroen van Motrac Linde een presentatie over trends en technologie in warehouse automatisering. 

Na een boeiende rondleiding langs alle onderdelen van de operatie werd geëindigd met een hapje en een drankje.

We mogen terugkijken op een hele geslaagde middag. Dank aan alle aanwezigen! Natuurlijk gaat met name onze dank uit naar Broekman Logistics en MotracLinde.

Meer informatie over Broekman Logistics vind u via: https://www.broekmanlogistics.com/en/Home

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.