Bedrijfsbezoek Koopman Automotive Solutions van maandag 26 februari

Bedrijfsbezoek Koopman Automotive Solutions van maandag 26 februari

Koopman Automotive Solutions maakte afgelopen maandag een kleine uitzondering en opende de deuren voor de leden van ELC Limburg en van Export Sociëteit Limburg. Het gaf hiermee een exclusieve inkijk in de unieke logistieke operaties van dit familiebedrijf.

Gelegen aan de snelweg en het spoor van logistieke knooppunt Born ligt het terrein van Koopman Automotive Solutions. Hectares vol auto’s die door dit bedrijf worden hersteld en vervoerd.

De inmiddels traditionele middag van een ELC Limburg bedrijfsbezoek begon met een welkomstdrankje en een stukje vlaai verzorgd door de gastheer. Na een kort welkomstwoord door Peter Driessen van ELC Limburg vervolgde Bart Smits met een boeiende presentatie over Koopman Automotive Solutions. Met een rijke historie van meer dan 80 jaar, waaronder 50 jaar activiteiten in Born is Koopman nu de grootste logistiek dienstverlener in de Benelux als het gaat om distributie en herstel van auto’s.

Na een boeiende rondleiding langs alle onderdelen van de operatie werd geëindigd met een hapje en een drankje.

We mogen terugkijken op een hele geslaagde middag. Dank aan alle aanwezigen van ELC Limburg en Export Sociëteit Limburg. Natuurlijk gaat met name onze dank uit naar Koopman Automotive Solutions.

Meer informatie over Koopman Automotive Solutions vindt u via: https://www.koopman.nl/

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.