Bedrijfsbezoek Wessem Port Services Group

Bedrijfsbezoek Wessem Port Services Group

Wessem Port Services Group opende afgelopen maandag de deuren van hun haven in Stein voor de leden van ELC Limburg. Ze gaven hiermee een exclusieve inkijk in de unieke logistieke havenoperaties. 

Gelegen aan het water en het spoor ligt het terrein van Chemelot en Wessem Port Services Group.

De inmiddels traditionele middag van een ELC Limburg bedrijfsbezoek begon met een welkomstdrankje en een stukje vlaai verzorgd door de gastheer. Na een kort welkomstwoord door Victor Verboeket van ELC Limburg (Commissie Innovatie) vervolgde Bob Joosten met een boeiende presentatie over Wessem Port Services Group. Aansluitend gaf Rob Aarse van TLN een presentatie over ‘Innovatie energie en brandstoffen in Transport en Logistiek’. 

Na een boeiende rondleiding langs alle onderdelen van de operatie werd geëindigd met een hapje en een drankje.

We mogen terugkijken op een hele geslaagde middag. Dank aan alle aanwezigen! Natuurlijk gaat met name onze dank uit naar Wessem Port Services en TLN.

Meer informatie over Wessem vindt u via: https://www.wessem.com/

 

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.