Broekman Logistics (Born) mag Canadese landbouwmachines distribueren

Broekman Logistics (Born) mag Canadese landbouwmachines distribueren

Het Canadese MacDon Industries gaat een samenwerking aan met Broekman Logistics in Born om landbouwmachines voor de Europese markt te assembleren en te distribueren. Deze wereldmarktleiders in oogstmachines had in Europa tot voor kort nog geen eigen verkoopkanalen. Door de samenwerking met Broekman hoopt het Canadese bedrijf sneller te groeien.

Broekman is blij met de opdracht omdat het zeker een tiental nieuwe banen oplevert. Dat aantal kan – afhankelijk van de verkoop – in de toekomst nog oplopen. Ook een uitbreiding van het bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Broekmans heeft 32 kantoren, terminals en warehouses in Nederland, China, India, Singapore, België, Polen en Tsjechië. In Limburg heeft het naast de vestiging in Born ook nog centra in Venlo en Maastricht.

Bron tekst: WijLimburg

Bron afbeelding: Broekman Logistics

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.