Broekman Logistics: Nieuwe Directeur Business Development Warehousing & Distribution

Broekman Logistics: Nieuwe Directeur Business Development Warehousing & Distribution

Ron Kuijpers is gestart als Director Business Development Warehousing & Distibution bij Broekman Logistics. In deze rol zal hij rapporteren aan Willem Jan van Amersfoort, Managing Director Warehousing & Distribution.

Ron heeft ruime ervaring opgedaan binnen diverse commerciële en operationele functies in de logistieke sector, onder andere bij UPS SCS, Geodis en Flextronics Logistics. Recentelijk heeft hij bij Jabil als Director Business Development de de global sales organisatie verder uitgebouwd en geprofessionaliseerd. Ron Kuijpers heeft zijn opleiding genoten bij Fontys Venlo.

“Broekman Logistics is een bekende naam in de logistieke sector met een toenemende internationale focus. Ik kijk er erg naar uit om samen met het sales team en met support van iedereen binnen Broekman Logistics het bedrijf verder op de kaart te zetten, aldus Ron Kuijpers.”

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.