De 30e VA-Prijs uitgereikt aan Philip Lamers voor zijn onderzoek voor The Kraft Heinz Company

De 30e VA-Prijs uitgereikt aan Philip Lamers voor zijn onderzoek voor The Kraft Heinz Company

Op vrijdag 17 juli heeft Bram ten Kate (Bestuurslid ELC Limburg en Directeur Fontys Techniek en Logistiek) de 30e VA (VervoersAcademie)-Prijs uitgereikt aan Fontys student Philip Lamers. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarlijkse diploma uitreiking van Fontys Venlo. Een speciale uitreiking was het zeker. Niet alleen omdat het de 30e editie van de VA-prijs was maar ook omdat deze niet in de Maaspoort maar plaatsvond op de parkeerplaats bij de ingang van de Fontys campus. Dit natuurlijk vanwege de Coronamaatregelen.

Als kandidaten voor de 30e VA-prijs zijn door het College van Gecommitteerden Philip Lamers en Minh Nguyen genomineerd. Het College van Gecommitteerden van Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek heeft besloten de VA-prijs 2020 toe te kennen aan Philip Lamers en hij ontving een cheque van € 1.000. Enkele ELC Limburgleden maken deel uit van het College van Gecommitteerden. Philip, namens ELC Limburg van harte gefeliciteerd met jouw prijs. Wij feliciteren daarnaast ook Minh Nguyen met zijn nominatie voor de VA-Prijs. Ook een geweldige prestatie!

Philip Lamers heeft zijn afstudeeropdracht in de periode februari 2020- juli 2020 uitgevoerd bij The Kraft Heinz Company in Düsseldorf (D). Het afstudeeronderzoek van Philip was er op gericht om middels een duurzame oplossing het huidige serviceniveau naar het gewenste niveau te brengen en bijbehorende performance-kosten te verlagen.

Hij heeft aangetoond een complex probleem gestructureerd en consistent op hoog wetenschappelijk niveau aan te pakken, te onderzoeken en op te lossen. De voorgestelde oplossing kan en zal door hem in de praktijk direct ingezet worden. Zijn begeleidend docent was de heer Biek van der Steen. Philip heeft de opleiding Logistic Engineering gevolgd. Zijn afstudeerwerk is gewaardeerd met een 8.2.

Een citaat uit het juryrapport: “Het feit dat er een prachtig onderzoeksresultaat ligt, is vooral te danken aan de bijzonder goede competenties waarover Philip beschikt: een grote mate van zelfstandigheid, een proactieve houding, een groot plichtsbesef, werklust, het snel kunnen bevatten van moeilijke situaties, afspraken altijd nakomend en het vermogen te kunnen communiceren met alle niveaus binnen de organisatie.”

Fontys Venlo en ELC Limburg wensen winnaar Philip en runner-up Minh alle succes toe voor de toekomst.

                                                                        

 

 

 

 

Winnaar VA-Prijs 2020 Philip Lamers    

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genomineerde Minh Nguyen

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.