ELC Limburg verwelkomt Overbeck Fördertechnik als nieuw lid

Met trots presenteren en verwelkomen wij Overbeck Fördertechnik als nieuw lid.  Ze zijn vanaf nu ook onderdeel van het netwerk van logistiek Limburg.

Wij stellen ze graag aan u voor!

Wat doet OVERBECK op het gebied van logistiek?

Overbeck Fördertechnik is een jong vooruitstrevend bedrijf met wortels in de Neder-Rijn regio.  Ze plannen, ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden transportbanden voor lichte en zware stukgoederen. De basis is een slim modulair systeem, met 100% betrouwbare technologie, die individueel kan worden samengesteld voor onze klanten. Op deze manier worden transportbanden op maat gemaakt in onze productiehallen.

Waarom is OVERBECK lid geworden van ELC Limburg?

Onze intentie bij ELC is dat we al goede zakelijke relaties hebben in Nederland, maar graag ons netwerk willen uitbreiden. Wij zien in Limburg, als logistieke HotSpot, de kans om goede zakelijke relaties op te doen en te onderhouden.

 

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.