ELC Limburg verwelkomt RD4 als nieuw lid

ELC Limburg verwelkomt RD4 als nieuw lid!

Met trots kunnen we melden dat Reinigingsdienst RD4 zich aan heeft gesloten bij ELC Limburg.

RD4 ELC LimburgWat doet Reinigingsdienst RD4?

Reinigingsdienst Rd4 verzorgt de inzameling en verwerking van afvalstromen voor de gemeenten Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Beekdaelen (Nuth en Onderbanken), Simpelveld, Vaals en Voerendaal. Daarnaast beheren wij de milieuparken in deze gemeenten, verzorgen wij de straatreiniging, transport- en kringloopactiviteiten, textiel sorteercentrum, regionaal sorteercentrum (E-waste) en op- en overslag activiteiten (papier & PMD) en tijdens de winterperiode gladheidbestrijding. Verder adviseren wij de gemeenten bij hun afvalbeleid. Een uitstekende dienstverlening richting onze burgers en bedrijfsklanten staat voor Rd4 centraal.

Waarom is Rd4 lid geworden van het ELC Limburg?

Rd4 is per definitie een logistiek bedrijf en daarom is het bijna een vanzelfsprekendheid dat we lid zijn geworden van dé logistieke belangenbehartiger in onze provincie; het ELC Limburg. Rd4 is als organisatie sterk verankerd binnen de overheid, het onderwijs en bedrijfsleven! Juist deze drie pijlers zijn ook het fundament van het ELC Limburg en dit schept bij wijze van spreken een natuurlijke band. Logisch dus dat we lid willen en zijn geworden!

Wij wensen RD4 veel succes toe  en dat ze ook de waarde van het lidmaatschap in mogen zien.

Wilt uw bedrijf zich ook aansluiten bij dé logistieke netwerkvereniging van Limburg?

Geen Logistieke Dag Limburg, commissies, promotie logistieke beurzen, nieuwsbrieven, social media, masterclasses of seminars zonder de steun van onze leden. Dit hebben wij hard nodig.

Samen met onze leden bouwen we aan een nóg sterker logistiek Limburg. Wij helpen logistieke professionals aan een netwerk, platform en informatie.

Voor een kleine jaarlijkse bijdrage wordt u al lid. Kijk hier voor meer informatie.

 

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.