ELC Limburg

Over ELC Limburg

Samen met onze leden bouwen aan en nóg sterker logistiek Limburg!

De vereniging European Logistics Center Limburg (ELC Limburg) vindt zijn oorsprong in 2001. ELC Limburg is ontstaan door het samengaan van het European Logistics Center Venlo (ELC Venlo), Logistiek Knooppunt Zuid-Limburg (LKZL) en de Limburgse Scheepvaartvereniging.

In dit Limburgse samenwerkingsverband zijn het bedrijfsleven, overheden, intermediairs, brancheorganisaties en kennis- en opleidingsinstituten vertegenwoordigd.

ELC Limburg in een notendop

ELC Limburg = Versterken, Vertegenwoordigen, Promoten en Netwerken van de logistiek in Limburg.

Bouwen aan een netwerk én aan de toekomst = samen bouwen aan een nóg sterker logistiek Limburg. Als overlegplatform voor partijen die betrokken zijn bij de Limburgse logistiek, versterken, promoten en vertegenwoordigen wij de sector. Als een echte duizendpoot zijn we betrokken bij projecten van verschillende aard, als het maar met logistiek te maken heeft.

Als sparringpartner voor derden of als initiator van, zijn wij nauw betrokken bij de organisatie, lancering en uitvoering van bijeenkomsten over logistiek. Dit om de strategische positie van Limburg als logistiek centrum voor de Europese markt uit te bouwen.

Daarnaast werken wij constant aan het uitbreiden van het ELC Limburg netwerk door deel te nemen aan (forum)discussies, netwerkbijeenkomsten en stuur- en adviesgroepen en bezoeken wij regelmatig (potentiële) leden.

Kortom, ELC Limburg is een dynamische en slagvaardige organisatie die op een breed terrein actief is. Sinds haar oprichting heeft het bestuur gewerkt aan het verwerven van een plaats in logistiek Limburg. Een plaats die door andere logistieke partners wordt her- en erkend en gewaardeerd.

Comments are closed.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.