Projectmanagement

De dagelijkse uitvoering is in handen van het projectmanagement en secretariaat. Het dagelijks bestuur blijft verantwoordelijk en legt verantwoording af aan de Algemene Ledenvergadering (ALV).

Het ambtelijk secretariaat wordt gevoerd door Fred Nooijen. Sinds 2020 is Fred operationeel verantwoordelijk voor ELC Limburg, tevens werkzaam bij Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek te Venlo. 

Communicatie en informatie uitwisseling staan hoog in ons vaandel. Onze leden bieden we informatie, een podium en een netwerk. Michiel Kuijer is sinds september 2014 actief bezig met de Marketing en Communicatie van ELC Limburg.

Het secretariaat wordt verzorgd door Annelies Stentler. Zij werkt sinds mei 1991 bij Fontys Hogescholen. Een vraag of een helpende hand? Annelies staat altijd voor ons klaar!

Comments are closed.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.