ELC verwelkomt lid GEODIS

ELC verwelkomt lid GEODIS

Wij zijn zeer verheugd met het vernieuwde lidmaatschap van GEODIS bij ELC Limburg. Als een toonaangevende speler in de logistieke industrie brengt GEODIS niet alleen een schat aan expertise met zich mee, maar versterkt het ook de gemeenschap van bedrijven die gezamenlijk streven naar het bevorderen en beschermen van de belangen van de logistieke sector in deze regio.

Kunnen jullie GEODIS in het kort omschrijven?

“ GEODIS is een wereldspeler op het gebied van transport en logistieke dienstverlenging, die er alles aan doet om klanten te helpen hun logistieke beperkingen te overwinnen. Het op groei gerichte aanbod (Supply Chain Optimization, Freight Forwarding, Contract Logistiek, Distributie & Express en Wegtransport) van GEODIS gekoppeld aan het wereldwijde bereik door een netwerk in 170 landen verspreid over 6 continenten, vertaalt zich naar hoge noteringen op zakelijke ranglijsten,  plaats 1 in Frankrijk en plaats 7 wereldwijd” .

 

Wat is jullie bedrijfsmotto/slogan?

“ A Better Way to Deliver “

Waarom is GEODIS lid geworden van ELC Limburg?

“ Al eerder was GEODIS organisatie lid van de ELC, met de positionering van de diverse commissies binnen het ELC zien we de absolute meerwaarde om samen met het ELC en zijn partners onze organisatie met diverse inzichten te versterken in de komende jaren, we kijken daarom uit naar een constructieve en vooral vruchtbare samenwerking.”

Wij heten GEODIS van harte welkom bij ELC Limburg en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking, waarin we gezamenlijk streven naar het versterken en laten bloeien van de logistieke sector in onze regio.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.