Even voorstellen als nieuw ELC Limburglid: BBS Koerier

Even voorstellen als nieuw ELC Limburglid: ‘BBS Koerier’

ELC Limburg is trots om BBS Koerier als nieuw lid voor te stellen. Lees hieronder wat ze doen en waarom ze lid zijn geworden.

BBS Koerier is in 2011 van start gegaan als nationaal en internationaal koeriersbedrijf dat gevestigd is op het industrieterrein in Sittard. Wij geven u de garantie dat wij binnen 45 minuten uw zendingen ophalen door heel Limburg en binnen 4 uur afleveren door geheel Nederland en binnen 36 uur door geheel Europa.

Daarnaast handelen wij zendingen af die extra of speciale aandacht nodig hebben. Dit zijn vaak kwetsbare- of hoogwaardige producten die niet overgestapeld mogen worden of die niet gecombineerd mogen worden met andere zendingen. Na goed overleg met u als klant zijn wij in staat om als uw huiskoerier en dus uw visitekaartje naar buiten te treden met snelheid, duidelijkheid maar bovenal betrouwbaarheid. Wij zijn van mening, net als de bedrijven waar wij samenwerken, dat wij een verlengstuk vormen van onze opdrachtgevers.

Wij dragen graag zorg voor het logistieke aspect van uw bedrijf zodat een telefoontje voldoende is om er verzekerd van te zijn dat de zending op tijd bij uw zakenrelatie terechtkomt. Door een dienstverlening die alle dagen van de week 24 uur per dag doorgaat en klaar staat voor al onze zakenrelaties.

 

Kwaliteit en beschikbaarheid

Al onze wagens zijn voorzien van een track and trace systeem.
Hierdoor hebben wij altijd een overzicht van de actuele situatie van uw zending. Kortom : Efficiëntere ritten en een nauwkeurige planning. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark en hebben de juiste auto voor uw zending klaar staan.

Diensten

Nationale en internationale koeriersdiensten, pallet transport, spoeddiensten, luchtvracht transport, pakkettransport, medische transport, ADR transport, geconditioneerd transport, on board courier, vaste distributie ritten, opslag en warehousing.

Waarom is BBS Koerier lid geworden van ELC Limburg?

Wij zijn lid geworden omdat wij hiermee ons netwerk wil verbreden. Daarnaast is ELC een passend netwerk waarbij wij graag in contact komen met andere netwerkleden binnen de transport en logistiek sector. Aangezien wij ons dagelijks bezig houden met transport zijn wij graag ‘up to date ‘over nieuwe ontwikkelingen binnen onze branche. En denken wij een steentje te kunnen bijdragen aan een nog sterker logistiek Limburg.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.