Even voorstellen als nieuw ELC Limburglid: Logibility

Even voorstellen als nieuw ELC Limburglid: Logibility

Met trots mogen we een nieuw lid presenteren. Dit is Logibility uit Maastricht.

Giel Cleef van Logibility stelt zijn bedrijf graag aan u voor.

Wat zijn de internationale activiteiten van Logibility?

Zowel de logistieke bedrijfstak als de provincie Limburg hebben van nature een sterk internationaal karakter. LOGIBILITY levert pragmatisch logistiek projectmanagement, implementatiemanagement en praktisch logistiek advies in binnen- en buitenland. De afgelopen jaren heb ik, naast Nederland en Limburg met name in België, Duitsland and de Verenigde Staten projecten gerealiseerd.

Wat doet Logibility in provincie Limburg?

Limburg is LOGIBILITY’s thuisbasis en daarmee ook een zeer belangrijke pijler van mijn professionele netwerk. een belangrijk deel van de projecten vindt in Limburg plaats.

Waarom is Logibility lid geworden van ELC Limburg?

Ik hoop via ELC Limburg een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de logistieke branche in onze provincie en tevens mijn professionele netwerk verder uit te breiden.

Meer informatie:

LinkedIn profiel Giel Cleef: https://www.linkedin.com/in/gielcleef/

Website Logibility: http://logibility.com/nl/

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.