Even voorstellen als nieuw lid: Probotics AGV Systems

Even voorstellen als nieuw lid: Probotics AGV Systems

ELC Limburg is trots om Probotics AGV als nieuw lid voor te stellen. We hopen dat Probotics de toegevoegde waarde van onze vereniging zal ervaren. Lees hieronder wat ze doen en waarom ze lid zijn geworden.

 

 

Wat doet Probotics?
Probotics AGV Systems maakt zelfrijdende voertuigen (autonomous guided vehicles), met 1 druk op de knop vervoert het uw vracht van bijvoorbeeld een magazijnrek, naar een andere locatie, naar een ander gebouw of zelfs naar een andere verdieping. Deze autonoom rijdende voertuigen leveren we in verschillende uitvoeringen. Ze vervoeren bijvoorbeeld kleine dozen / kratten of gaaskarren / rolcontainers. We hebben ook een variant voor pallets tot 750 kg. Deze verschillende voertuigen worden aangestuurd door één server die opdrachten voor ritten ontvangt van bijvoorbeeld een machine sensor of uw WMS systeem. Medewerkers van bedrijven besteden tot wel 50% van hun tijd aan lopen met goederen. Met ons systeem kan dit automatisch (autonoom) waardoor uw bedrijf efficiënter en flexibeler wordt. Probotics is een Nederlandse producent, Probotics is gevestigd in Villa Flora te Venlo.

Waarom is Probotics lid geworden van ELC Limburg?
Limburg heeft heel veel logistieke bedrijven, veel van hen zijn vertegenwoordigd in het ELC. Probotics wil graag met logistieke bedrijven in gesprek omdat we denken dat uw bedrijf profijt kan hebben van onze AGV’s. Inzet van AGV’s is zeer actueel, vele bedrijven oriënteren zich nu. Probotics produceert tegen een zeer concurrerende prijs en maakt gebruik van een besturingssysteem waar er wereldwijd al meer dan 1000 van verkocht zijn. We kunnen uw businesscase voorrekenen en de gehele introductie van AGV’s in uw bedrijf verzorgen.

Voor meer informatie: https://probotics-agv.eu/index.php

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.