Bedrijfsbezoek GDO Precision Technology BV, Maandag 3 juni 2019

Datum/Tijd
Datum - 03 jun
15:30 - 18:00


GDO Precision Technology gelegen in Eygelshoven in  Zuid-Limburg, werd opgericht in 1899.  Het bedrijf begon als gereedschapsbouwer voor de mijnindustrie en ontwikkelde zich als speciale machinebouwer voor industriële automatisering  en visie inspectie.

Het bedrijf heeft veel ervaring in de gereedschap en speciale materialen industrie,  industriële automatisering en in High-end visie inspectie . Een logische volgende stap voor GDO is de co-ontwikkeling en levering van mechatronische en optronic systemen volgens een “ one stop shop      principe “.

De focus ligt op de sectoren  automotive, medisch / farmaceutisch, industriële verpakking, voeding en energie. De basis blijft in de industrie, met zeer precieze en innovatieve oplossingen op basis van kwaliteit van een gereedschapsmaker. Met deze kennis is GDO een bedrijf dat wereldwijd oplossingen en diensten levert vanuit haar vestigingen in Nederland, Duitsland, Ierland, Azië en de Verenigde Staten.

Ontvangst  16.30 uur, aanvang programma 16.00 uur. 

Zie: https://www.exportsocieteit.nl/activiteiten/bedrijfsbezoek-gdo-precision-technology

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.