Goede begeleiding, heel gewoon (en al helemaal niet moeilijk)

Datum/Tijd
Datum - 28 okt
08:00 - 10:15


Thema: Ontdekken de talenten van mensen met een arbeidsbeperking

Wanneer: 28 okt. 2019, 8.00 – 10.15 uur

Waar: Herberg Brasserie de Bongerd, Markt 13 in Beesel. Op de markt is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Steeds meer ondernemers . En dat is goed nieuws. Want u haalt met een medewerker met een arbeidsbeperking een echte kanjer in huis: gemotiveerd, loyaal en punctueel. Kortom: iemand met hart voor de zaak; een echte ambassadeur voor uw bedrijf.

Goede begeleiding op de werkvloer is echter essentieel om het talent van zo’n medewerker optimaal te benutten. En dat is lang niet zo ingewikkeld als u misschien denkt. Ervaring leert dat er in elk bedrijf werknemers zijn die over natuurlijk begeleiderstalent beschikken. Met een goede training kunnen ze ook medewerkers met een arbeidsbeperking heel goed begeleiden. En dat vinden vaak nog leuk ook.

Nieuwsgierig naar hoe dit in de praktijk kan werken voor uw organisatie? We nodigen u van harte uit voor de bijeenkomst ‘Goede begeleiding, heel gewoon’, over hoe u binnen uw organisatie zelf werk maakt van de begeleiding van iemand met een arbeidsbeperking.

Het programma

Interactie is het credo van deze bijeenkomst. Na een korte inleiding door dagvoorzitter Theo Duijker maakt u op een interactieve wijze kennis met de verschillende mogelijkheden van ‘natuurlijke begeleiding, ofwel begeleiding op de werkvloer door een medewerker van uw eigen organisatie. Twee collega-ondernemers delen hun ervaringen, inclusief succesfactoren en leerpunten. Maar bovenal is er volop ruimte om te sparren met andere aanwezigen, om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Dit alles onder het genot van een goed ontbijt. Dat alles maakt deze bijeenkomst tot een prima begin van de dag.

Meer informatie zie website Werkevers Servicepunt

HIER METEEN AANMELDEN

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.