Logistiek Café: “Elektrische vrachtwagens, iets voor jouw bedrijf?”

Datum/Tijd
Datum - 12 mei
15:30 - 17:30


Elektrische vrachtwagens hebben veel voordelen. Met zo’n vrachtwagen kun je vanaf 2025 nog wél in ruim 30 Nederlandse binnensteden terecht, waaronder Maastricht. Want daar gelden dan zero-emissiezones waar vracht- en bestelverkeer op fossiele brandstoffen niet meer welkom zijn. Welke voordelen hebben elektrische vrachtwagens nog meer en wanneer is de aanschaf ervan rendabel? En waar moet je dan zoal aan denken, bijvoorbeeld als het gaat om oplaadmogelijkheden? Je hoort er alles over tijdens het Logistiek Café ‘Elektrische vrachtwagens, iets voor jouw bedrijf?’ van Zuid-Limburg Bereikbaar. Je kunt gratis aan dit Logistiek Café deelnemen.
 
12 mei in Echt
We organiseren ons Logistiek Café samen met Transport en Logistiek Nederland (TLN), bij het Action Distributie Centrum in Echt. Wil je eens een kijkje nemen in dit distributiecentrum, neem dan deel aan de rondleiding van 14.45 tot 15.15 uur.

Wanneer: donderdag 12 mei, 15.30 tot 17.30 uur
Waar: Action Distributie Centrum, Fahrenheitweg 1, Echt

Over de Logistiek Cafés

Het Logistiek Café is een nieuw initiatief  van Zuid-Limburg Bereikbaar. Onze ervaren logistiek makelaars zetten kosteloos hun expertise in om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun logistieke proces. Naast slimme, duurzame oplossingen levert dat vaak ook een kostenbesparende businesscase op. Onze dienstverlening bestaat uit gratis advies op maat en het organiseren van kennisbijeenkomsten. Ook jouw organisatie helpen we graag om de beweging te maken naar slimme, duurzame logistiek!
 
Tot ziens op 12 mei!

Meld je aan!

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier (paarse knop). Stuur deze uitnodiging gerust door naar een collega. Heb je je al eerder aangemeld na de save the date? Dan hoef je dat nu niet nog eens te doen.

Aanmelden 〉

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.