Logistieke Dag Limburg 2024

Datum/Tijd
Datum - 26 jun
12:00 - 18:00


https://us8.campaign-archive.com/?u=87a6788e582bbe41b11d433c0&id=fd2f19ebde

 

UITNODIGING

Woensdag 26 juni 2024 (middagprogramma)

LOGISTIEKE DAG LIMBURG 2024

Logistiek, de motor achter duurzame en circulaire ketens

Textielsorteercentrum

Reinigingsdiensten Rd4

Nijverheidsweg 4B 6422PD Heerlen

AANMELDEN
 

Beste supply chain professional,

Logistiek is van essentieel belang in een circulaire economie omdat het de basis legt voor een efficiënte en duurzame inzet van materialen, het minimaliseren van afval en het maximaliseren van de waarde van producten en grondstoffen. Logistiek omvat het beheer van een complex netwerk van leveranciers, producenten, distributeurs en consumenten. Om de circulaire transitie te realiseren, moeten al deze stakeholders samenwerken om de materialen en producten efficiënt te laten circuleren door de gehele keten.

Laat je tijdens de Logistieke Dag Limburg 2024 inspireren door concrete voorbeelden en slimme tips om circulariteit te omarmen. Zowel op het werk als thuis kun je deze tips toepassen. Het wordt een (inter)actieve dag met kennis uit de theorie en praktijk.

Wij zijn te gast op de mooie locatie (Textielsorteercentrum) van Reinigingsdiensten Rd4 in Heerlen. Op woensdagmiddag 26 juni ontmoet je het netwerk en kom je in aanraking met mooie voorbeelden van circulaire supply chains in Limburg.

Kom te weten wat Rd4 allemaal doet om de circulaire doelen te realiseren. Dit en nog diverse andere Limburgse initiatieven komen aan bod.

De LDL wordt georganiseerd door:

 

Programma:

Voorafgaand aan de Logistieke Dag Limburg vindt de Algemene Ledenvergadering van ELC Limburg plaats (12:00 -13:00 uur).

De LDL is gratis voor leden van ELC Limburg en partners van Logistiek Bereikbaar. Geen lid van ELC Limburg of partner van Logistiek Bereikbaar? Dan vragen we een vergoeding van 75 euro per persoon.

Tot 26 juni.

Met vriendelijke groet,

Victor Verboeket

Voorzitter Innovatie & Duurzaamheid Commissie

ELC Limburg

AANMELDEN
 

WORD FAN VAN DE LOGISTIEKE DAG LIMBURG!

Voor onze leden bieden we de fanpaketten weer aan.

Je kunt als lid jouw organisatie promoten en de vereniging extra te steunen door Fan van de Logistieke Dag Limburg te worden.

De volgende pakketten bieden we aan:

Als jullie fan willen worden hebben we alleen een logo van jouw organisatie in hele goede kwaliteit (voor Gouden Fans ook een filmpje in goede kwaliteit mp4 of youtube link) nodig en een bevestiging op deze mail.

Mochten er vragen zijn dan horen wij dat graag

We vernemen graag van je en hopen op jullie steun.

Groet,

Bob Joosten

Marco Schepers

Victor Verboeket

Frank Ruette

Han Neutgens

Dagelijks Bestuur European Logistics Centre Limburg

IK WORD FAN
 

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.