LogistiekLerenZonderGrenzen: AI in de logistiek

Datum/Tijd
Datum - 11 okt
11:30 - 13:00


Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie) is een term die tegenwoordig vaak wordt genoemd en waarvan de toepassingen eindeloos lijken. Het lijkt ongrijpbaar, maar wat is de impact van AI in de logistiek? Tijdens deze college tour krijg je inzicht in de basisconcepten van Articifial Intelligence, enkele van de veel gebruikte modellen, de do’s en dont’s van A.I. en toepassingen van A.I. binnen en buiten de logistieke wereld.

Tijdstip: 11 oktober van 11u30 – 13u00

Gastspreker:
Roy Lenders is CEO van Genzai, een bedrijf dat samenwerkt met en investeert in start-ups om A.I. in hun producten en diensten te stoppen

Praktische info:
Voor het volgen van deze college tour is geen specifieke voorkennis vereist. De college tour wordt georganiseerd in Microsoft Teams. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je kunt deelnemen. Via de chat en andere tools zal om je interactie worden gevraagd.

>> SCHRIJF JE HIER IN

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.