LogistiekLerenZonderGrenzen: Mobiele robots in de logistiek

Datum/Tijd
Datum - 09 nov
11:00 - 11:30


Opleidingen

Autonome, mobiele robots kom je overal tegen: in de lucht, op zee en op het land. En hun belang zal in de komende jaren alleen maar toenemen. Steeds meer bedrijven zetten mobiele robots in om hun magazijnen te automatiseren. Maar ook in de horeca, ziekenhuizen en hotels raken mobiele robots stilaan ingeburgerd. In dit webinar gaan we dieper in op het gebruik van mobiele robots in een productieomgeving. Welke types zijn er, hoe vinden ze hun weg en hoe begin je eraan als bedrijf? Dit zijn maar enkele van de vragen die in dit webinar aan bod zullen komen.

Inhoud
• AGV’s of AMR’s – what’s in a name?
• Welke types van mobiele robots zijn er op de markt?
• Hoe vinden mobiele robots hun weg?
• Hoe zit het met de veiligheid en de integratie in een bestaand bedrijfssysteem?
• Welke batterijsystemen zijn er voorhanden?
• Hoe begin je eraan als bedrijf? Enkele tips en adviezen…

Tijdstip: 09 november van 11u00-11u30 – online

Docent
– Filiep Vincent Projectingenieur bij Sirris

Praktische info
Voor het volgen van deze webinar is geen specifieke voorkennis vereist. De webinar wordt georganiseerd in Microsoft Teams. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je kunt deelnemen. Via de chat en andere tools zal om je interactie worden gevraagd.

>> SCHRIJF JE HIER IN

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.