Minister leidt logistieke handelsmissie naar Polen

Datum/Tijd
Datum - 09 okt - 11 okt
00:00 - 23:59


Minister leidt logistieke handelsmissie naar Polen

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat leidt de Nederlandse handelsmissie van 9 tot 11 oktober 2018 naar Polen. Ook logistieke partijen kunnen hieraan deelnemen.

De handelsmissie doet onder meer de logistieke hotspot Wroclaw aan. Verder worden Warschau en Gdansk bezocht. Deelname aan deze missie staat onder meer open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in binnenvaart, havenontwikkeling, offshore, scheepsbouw, transport, spoor- en wegvervoer, logistiek en goederenvervoercorridors.

Handelsmissie ELC
Contact

‘De aanwezigheid van de bewindspersoon biedt een unieke kans om op hoog niveau contacten te leggen en uit te bouwen’, meldt organisator Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Voor alle sectoren worden collectieve netwerkevenementen georganiseerd zoals een Holland Trade Dinner, seminars, workshops en bedrijfsbezoeken.
‘De missie geeft de gelegenheid om gesprekspunten en handelsbelemmeringen die bedrijven ondervinden bij de samenwerking met de lokale overheid of bedrijven, via de bewindspersoon, aan te kaarten in gesprekken met overheidsvertegenwoordigers’, aldus RVO.

Heeft u interesse graag contact opnemen via: m.menist@panteia.nl

Bron afbeelding: Nieuwsblad Transport

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.