Sessie Logistieke Platforms

Datum/Tijd
Datum - 28 okt
15:30 - 18:00


Sessie Logistieke Platforms

Voor wie: ELC Limburgleden en genodigden

Wanneer: Maandag 28 oktober 2019
Van-Tot: 15:30 uur – 18:00 uur
Waar: Oude Raadzaal, Gemeentehuis Maastricht
Max. deelnemers: 35 personen
Aanmelden: Via Michiel Kuijer (mkuijer@elc-limburg.nl)

ELC Limburg Commissie Innovatie en Duurzaamheid organiseert op maandag 28 oktober aanstaande een sessie over zogenaamde ‘logistieke platforms’. Hoewel logistieke platforms wellicht voor u nog onbekend zijn is dit een belangrijke nieuwe trend! Bij logistieke platforms worden middelen (bijvoorbeeld vervoerscapaciteit) door verschillende bedrijven gedeeld. Dit kan aanzienlijke kostenbesparingen, betere service en nieuwe vormen van dienstverlening opleveren. We hebben enkele van de meest innovatieve spelers op dit vlak weten te strikken om de mogelijkheden speciaal aan ELC Limburgleden toe te lichten.

Tijdens deze sessie, in de mooie Oude Raadzaal van het Gemeentehuis Maastricht, willen we graag met het publiek het gesprek aan gaan en presenteren en delen diverse platforms hun innovaties. Denk hierbij aan Quicargo en Wuunder, maar ook komt evofenedex aan het woord. De sessie wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Programma:

15.30 Ontvangst, Mark Luikens – Maastricht Bereikbaar
• Roger Bons – FOM Hochschule – Dagvoorzitter
• Nanne Schriek – evofenedex
• Quicargo
• Bart Takkenkamp – Wuunder
• Paneldiscussie
• Netwerkborrel
18.00 Einde bijeenkomst

Het bezoek is gratis voor ELC Limburgleden. Per organisatie kunnen maximaal twee personen deelnemen. Meld u snel aan, liefst voor 26 oktober, via Michiel Kuijer, mkuijer@elc-limburg.nl.

Tot 28 oktober!

Met vriendelijke groet,

Victor Verboeket
Voorzitter Commissie Innovatie en Duurzaamheid
ELC Limburg

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.