Supply Chain Challenges 2.0

Datum/Tijd
Datum - 13 dec
15:00 - 18:00


Beste Supply Chain Professionals,

Ben jij klaar om de altijd veranderende dynamiek van supply chain aan te pakken? Sluit je aan bij Supply Chain Challenges 2.0, waar we strategieën, tactieken en acties zullen verkennen om tekorten en schommelingen in vraag en prijs aan te pakken.

📅 Datum & Tijd: Woensdag 13 december | 15:00 – 18:00 uur
📍 Locatie: Aula Fontys Venlo, Tegelseweg 255, 5912BG, Venlo

Waarom deelnemen?
Het Supply Chain Challenges Event van vorig jaar was een succes, waarbij uitdagingen van zes bedrijven in 5 maanden werden aangepakt in samenwerking met internationale masterstudenten en onderzoekers van Fontys en BISCI. Nu nodigen we JOU uit om de volgende reeks uitdagingen aan te gaan.

Jouw Uitdagingen:
Heb je te maken met materiaaltekorten, arbeidstekorten of problemen in sales- en operations planning? Worstel je om je logistieke planning te optimaliseren te midden van schaarste en onzekerheid? Zoek je de juiste tools om de veerkracht van je supply chain te vergroten?

Dit evenement, georganiseerd door Brightlands Institute for Supply Chain Innovation (BISCI) en gehost door Fontys CoE Supply Chains For Society, heeft als doel je te voorzien van de kennis en vaardigheden om deze uitdagingen aan te gaan en zo de veerkracht en wendbaarheid van je organisatie te vergroten.

Wat kun je verwachten:
🔍 Praktische tips en inzichten van experts uit de industrie
🤝 Netwerkmogelijkheden met studenten, onderzoekers en professoren.

Evenement Hoogtepunten:

🎙️ Spreker 1: ‘Praktische stappen om de veerkracht van de supply chain te meten en verbeteren’ door Ronald de Boer, associate lector, Hogeschool Windesheim.
💻 Spreker 2: ‘Data Tooling voor tactische planning met behulp van PowerBI en AI’ door René Knapen, voorzitter DALTI (Dutch Association of Logistics & Transport IT suppliers)
🔍Spreker 3: ‘Herbalife Supply Chain Challenges,’ Rene Verlijsdonk, senior manager orderfulfilment, asssembly and warehouse operations Team at Herbalife, and Teun Hagelaar, learning and development specialist at Herbalife.

Mis niet de kans om geïnspireerd te worden door praktijkvoorbeelden, de dag af te sluiten met inzichten en te netwerken tijdens de borrel.

RSVP:
Aanmelden gaat via mkuijer@elc-limburg.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Michiel Kuijer, Fontys CoE Supply Chains For Society en ELC Limburg via m.kuijer@fontys.nl.

Laten we samenkomen om kennis uit te wisselen, verbindingen te leggen en samen de uitdagingen in de supply chain aan te gaan!

Met vriendelijke groet,

dr. Victor Verboeket Verboeket, Professor Supply Chain Innovation, Fontys Venlo
Gerwin Zomer, Directeur Logistics-Ecosystem, BISCI

#SupplyChain #Event #Netwerken #SupplyChainUitdagingen #Innovatie #Logistiek

🚀 We kijken uit naar je deelname! 🚀

Meer informatie:
https://lnkd.in/eES5kH5C

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.