VISION, ROBOTICS & MOTION 2019

Datum/Tijd
Datum - 12 jun
10:00 - 12:00


VISION, ROBOTICS & MOTION 2019

Medewerkers van logistieke bedrijven maken veel kilometers te voet. Dit kan ook slimmer! Bijvoorbeeld automatisch (autonoom) waardoor uw bedrijf flexibeler wordt. AGV’s (ook wel Autonomous Guided Vehicles) vervoeren of tillen met 1 druk op de knop uw vracht in een magazijnrek, naar een andere locatie, naar een ander gebouw of zelfs naar een andere verdieping. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Wat zijn de nieuwste mogelijkheden? Is er een business case? Is het veilig? Wat zijn de vereiste voor AGV’s?

Probotics AGV Systems vertelt u graag hierover in de lezing: ‘AGV & Industry 4.0’ woensdag 12 juni om 10.00 uur zaal 2 op de vakbeurs Vision, Robotics & Motion in Veldhoven. Meld je aan voor jouw gratis bezoek aan deze beurs. Graag tot woensdag 12 juni. Bezoek ook onze stand 224.

 

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.