Webinar 10 juni – ‘Vind uw supply chain samenwerkingspartner met Compose’

Datum/Tijd
Datum - 10 jun
11:00 - 12:00


Hoewel de deeleconomie in onze privé-omgeving al goed is ingeburgerd, staan we zakelijk gezien nog in de kinderschoenen. Er zijn grote kansen voor ondernemers om samen te werken tussen supply chains. Wat kan zo’n samenwerking opleveren? Hoe vind je een partner en welke factoren zijn belangrijk in het onderzoeken van een samenwerking?

Dit webinar gaat over Compose, een platform van evofenedex voor deze ondernemers/ bedrijven. Deze tool stelt u in staat om eenvoudig in contact te komen met andere verladers en geeft ook gelijk aan hoe kansrijk de match is. Bijvoorbeeld om leeg terugrijden te voorkomen, waarde toe te voegen voor uw klant, uw transport duurzamer te organiseren, pieken in warehouse capaciteit op te vangen of volumes te combineren. Dit alles wordt toegelicht en u kunt al uw vragen tijdens dit webinar stellen.

Meer informatie over dit event kunt u vinden op de volgende website

https://topsectorlogistiek.nl/events/vind-uw-supply-chain-samenwerkingspartner-met-compose/

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.