Webinar 17 juni – Snel reageren op verstoringen binnen de supply chain

Datum/Tijd
Datum - 17 jun
16:00 - 17:00


Halffabricaten die maandenlang niet meer vanuit China geleverd worden. Een enorm toegenomen vraag naar desinfectiemiddelen bij particulieren en bedrijven. En een onverwacht tekort aan medewerkers in het distributiecentrum. Veel bedrijfstakken hebben de afgelopen tijd een disruptieve schokgolf in hun supply en demand ervaren. Een schokgolf waarvan de effecten nog steeds doordreunen in de totale supply chain. Naar verwachting kunnen we dergelijke golven vaker verwachten in de toekomst.

Bedrijven hebben in dit nieuwe tijdperk de noodzaak om snel te reageren op onvoorziene omstandigheden aan den lijve ondervonden. Het doel van dit webinar is om de lessons learned en ervaringen van good-practices te delen, zodat deelnemers inspiratie en kennis opdoen om zelf de wendbare supply chain vanuit hun organisatie te realiseren.

Meer informatie over dit event kunt u vinden op de volgende website

https://www.evofenedex.nl/evenementen/webinar-snel-reageren-op-verstoringen-binnen-de-supply-chain

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.