Webinar 25 juni – Cashflow perikelen voorkomen binnen de supply chain

Datum/Tijd
Datum - 25 jun
16:00 - 17:00


De coronacrisis zet niet alleen fysieke maar ook financiële ketenstromen compleet op zijn kop. In vele sectoren doen liquiditeitsproblemen bij bedrijven zich voor. De afgelopen maanden zijn er voorbeelden van retailers die betaaltermijnen oprekken richting leveranciers om voldoende liquiditeit te behouden.

Maar andersom is ook het geval. Zelfs bij langdurige klantrelaties wordt gekeken naar de kredietwaardigheid: geen geld, geen order. Daardoor staan zorgvuldig opgebouwde partnerships nu onder druk. Vanuit ketenperspectief is dit zeer schadelijk. Naar verwachting zullen er komende jaren meer verstoringen in supply chains gaan voorkomen. Hiervoor is een degelijk risicomanagement cruciaal, waarbij het managen van de financiële risico’s een belangrijk onderdeel vormt.

Meer informatie over dit event kunt u vinden op de volgende website

https://www.evofenedex.nl/evenementen/webinar-cashflow-perikelen-voorkomen-binnen-de-supply-chain

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.