Webinar 3 juni – CO2 toewijzen doe je zo

Datum/Tijd
Datum - 03 jun
14:00 - 15:00


Het wordt steeds belangrijker voor vervoerders en verladers om inzicht te krijgen in hun CO2-uitstoot. Met dit inzicht kunnen zij de CO2-uitstoot terugdringen en kosten besparen. Vanuit logistiek en transport komt hier nog een extra vraag bij, namelijk het toewijzen van CO2-uitstoot aan een lading per opdrachtgever. Opdrachtgevers en klanten vragen om betrouwbare cijfers. Het correct toewijzen van CO2-uitstoot is van groot belang, mede met het oog op de CO2-beprijzing die in 2023 van start gaat. Door nu al aan de slag te gaan om dit inzichtelijk te maken zijn verladers en logistiek dienstverleners klaar voor de toekomst.

In dit webinar wordt uitgelegd welke data nodig is en hoe de CO2-uitstoot aan een lading kan worden toegewezen, ook als er voor verschillende klanten wordt gereden.

Meer informatie over dit event kunt u vinden op de volgende website

https://topsectorlogistiek.nl/events/co2-toewijzen-doe-je-zo/

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.