Webinar 5 juni – efficiënt digitaliseren met Transfollow via e-CMR

Datum/Tijd
Datum - 05 jun
11:45 - 12:30


In deze tijd moeten steeds meer bedrijven hun keten optimaliseren en digitaliseren. Een mijlpaal in een digitaliseringstraject is dan de implementatie van de e-CMR van Transfollow. Deze digitale vrachtbrief levert alle noodzakelijke data die verladers helpt om end-to-end supply chain visibility te bereiken. TransFollow is daarbij het onafhankelijke e-CMR-platform dat de digitale systemen van de verlader, vervoerder(s), expediteurs en ontvangers van goederen met elkaar verbindt. 

Na het webinar heb je een complete indruk van de functionaliteiten en voordelen van TransFollow, de manier hoe Transfollow in de administratieve en vervoersprocessen geïntegreerd kan worden en welke investeringen hiermee gemoeid zijn. Zo weet je hoe Transfollow kan ondersteunen in de verdere digitalisering van je bedrijf.

Je kunt tijdens het webinar al je vragen stellen aan de inhoudelijk experts. 

Meer informatie over dit event kunt u vinden op de volgende website

https://www.evofenedex.nl/evenementen/webinar-efficient-digitaliseren-met-transfollow-e-cmr

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.