Webinar: Cybercrime in de logistiek, De kwetsbaarheid van de keten

Datum/Tijd
Datum - 16 mrt
15:00 - 16:15


Beste logistieke professional, 

‘Het aantal gevallen van cybercrime steeg in 2020 enorm, met maar liefst 169 procent vergeleken met 2019, zo meldt de politie in haar halfjaarcijfers van 2020. In het eerste kwartaal van vorig jaar registreerde de politie bijna 2800 cybercrime-misdrijven in Nederland. Dat is in vier maanden tijd al bijna net zoveel als in heel 2018.’ Bron: TLN

Cybercriminaliteit vormt dan ook een steeds reëler bedrijfsrisico voor ondernemers, zeker voor transport- en logistieke ondernemers waar de onderlinge afhankelijkheid tussen de schakels in de keten groot is.

Digitale criminaliteit leidt jaarlijks tot meer dan € 10 miljard schade aan de Nederlandse economie. Onder andere TLN, ABN AMRO, Expertisecentrum Cyberweerbaarheid, TNO en ELC Limburg  willen hun partners en leden helpen om zich beter te wapenen tegen deze vorm van criminaliteit die de afgelopen jaren explosief gestegen is.

LEES MEER 

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.