Gratis een elektrische cargo bike proberen

Gratis een elektrische cargo bike proberen

Maastricht Bereikbaar is sinds lange tijd samenwerkingspartner van ELC Limburg. Samen organiseerde zij succesvolle bijeenkomsten rondom de ‘Communicty Duurzame Stedelijke Distributie’.

Programmabureau Maastricht Bereikbaar heeft een interessant nieuw initiatief. Bedrijven kunnen 6 maanden een elektrische cargo bike uitproberen voor het vervoer van, naar en binnen Maastricht. Als jouw bedrijf voldoet aan de deelnamevoorwaarden, is het mogelijk om 100% van de aanschafkosten vergoed te krijgen (tot een maximum van € 4.000,-).

Voordelen e-cargo bike

De e-cargo bike is in te zetten voor pakketdistributie, winkeliers die zelf hun producten ophalen en afleveren en ook door bijvoorbeeld service-monteurs.
Vervoer per fiets in de binnenstad is sneller en goedkoper (ook qua parkeerkosten). Met de fiets heb je geen last van 1-richtingswegen en je kunt gebruikmaken van de Wilhelminabrug. Dat laatste is extra interessant tijdens de afsluiting van de Noorderbrug van 7-21 augustus 2017.

Voorwaarden

Ieder bedrijf dat voldoet aan de deelnamevoorwaarden kan deelnemen.
Het bedrijf schaft zelf een e-cargo bike aan (koop of lease) en gebruikt deze minimaal 6 maanden voor reguliere werkzaamheden.
Het is ook mogelijk om mee te doen samen met een groep bedrijven die samen een bike willen delen, omdat het voor ieder apart niet loont.
Tevens werkt het bedrijf mee aan monitoring en evaluatie van het gebruik van de e-cargo bike. Maastricht Bereikbaar laat hiervoor een GPS-logger op de cargo bike plaatsen.
Bekijk de exacte deelnamevoorwaarden om een elektrische cargo bike te proberen .

Aanmelden

Stuur de compleet ingevulde en ondertekende deelnameverklaring inclusief de verklaring de-minimissteun naar Programmabureau Maastricht Bereikbaar, t.a.v. Mark Luikens en/of Francoise van den Broek, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht of naar info@maastricht-bereikbaar.nl.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.