In 2021 aan de slag met ‘vergroenen’ van zwaar transport?

In 2021 aan de slag met ‘vergroenen’ van zwaar transport?

Zuid-Limburg bereikbaar helpt jouw bedrijf op weg

Kijk jij voor jouw bedrijf ook wel eens vooruit naar een zwaar batterij elektrische truck (hybride of volledig elektrisch)? Zuid-Limburg Bereikbaar (ZLB) helpt je de mogelijkheden in kaart te brengen. Waarom? ZLB ondersteunt bedrijven bij het realiseren van minder en schoner gereden kilometers. Het programmabureau werkt aan slimme, duurzame en veilige mobiliteit en ondersteunt overheden en bedrijven bij het realiseren van zero emissie stadslogistiek

Kom snel in actie

Naar verwachting zal op 19 januari de DKTI transport subsidieregeling openen. Wanneer het ingediende projectvoorstel wordt geaccordeerd, is er een budget beschikbaar welke de financiële haalbaarheid van een zwaar volledige of hybride elektrische truck fors wordt vergroot. Een haalbare TCO komt hiermee in zicht. Samenwerking en schaalgrote zijn daarvoor belangrijk. Zuid-Limburg Bereikbaar brengt bedrijven bij elkaar die gezamenlijk een consortium kunnen vormen voor een meer succesvolle subsidieaanvraag. ZLB is vooral op zoek naar bedrijven die rijden in de Provincie Limburg, onder andere actief op Chemelot of actief voor grond- weg- en waterbouw.

Projectleider Logistiek Mark Luikens praat je namens Zuid-Limburg Bereikbaar kosteloos bij over de mogelijkheden binnen de DKTI Transport en helpt je inzicht te krijgen in de haalbaarheid van de subsidieregeling voor jouw bedrijf.

Voornemens voor duurzaam transport verzilveren in het nieuwe jaar? Neem contact op met logistiek expert: mark.luikens@zuid-limburg-bereikbaar.nl of 06 511 65 781.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.