ING Bank publiceert Assetvisie Trucks & Trailers 2018

ING Bank publiceert Assetvisie Trucks & Trailers 2018

Deze publicatie van ELC Limburglid ING geeft een actueel beeld van de ontwikkelingen op de truck-en trailermarkt en de verwachtingen voor 2018 en 2019. De Nederlandse markt is het uitgangspunt, maar tegen een Europese achtergrond. Vervoer kent immers geen grenzen, wegtransporteurs hebben vestigingen in andere EU-lidstaten en ook fabrikanten van trucks en trailers kijken Europees.

ING vindt het belangrijk om de trends in de markt te volgen. Dit jaar publiceren we de 11eeditie. We hebben in die periode grote bewegingen van de markt gezien en het gaat nu voor de wind. Gebruikers van materieel zijn optimistisch en kijken vooruit. Tegelijkertijd komen er grote technologische veranderingen aan. Een van de belangrijkste is de brede introductie van middelzware-en zware elektrische trucks voor distributie in stad en regio. Dit is binnen enkele jaren een feit. Ook nu al wordt er kritischer gekeken naar de uitstoot. Dit zorgt ervoor dat de CO2-uitstoot van trucks steeds hoger op de agenda komt bij transporteurs en fleetowners.

Ga naar publicatie.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.