KennisDC Logistiek is Content Partner bij Cargo Innovation Conference op 6 en 7 juni in Maaspoort Venlo

KennisDC Logistiek is Content Partner bij Cargo Innovation Conference op 6 en 7 juni in Maaspoort Venlo

De logistieke sector maakt zich op voor mogelijk de grootste uitdaging in zijn geschiedenis. Digitale technologieën interrumperen de traditionele waardeketen. Interruptie is overal. De traditionele spelers moeten snel zijn, anders zullen nieuwkomers hun positie bedreigen of zelfs overnemen.

De Cargo Innovation Conference identificeert de impact van digitalisering van logistieke processen op efficiëntie, winstgevendheid, gebruiksvriendelijkheid, transparantie en meer.

KennisDC Logistiek is trots om aan te kondigen dat ze Content Partner zijn tijdens dit event en zal 2 informatieve sessies verzorgen. KennisDC Logistiek mag speciaal voor ELC Limburgleden korting voor deelname aanbieden. Wilt u deelnemen, neem contact op via Michiel Kuijer, m.kuijer@kennisdclogistiek.nl.

Guy Somers, docent/onderzoeker, Fontys University of Applied Sciences, zal zijn presentatie wijden aan ‘Synchromodaliteit’ en Roy Lenders, Lectoraat Fontys Venlo, zal de deelnemers informeren over de impact van ‘Artificial Intelligence’ op de logistiek.

Voor meer informatie ga naar de event website.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.