Lid Worden

Lid worden

Help jij ons met het bouwen aan een nóg sterker Limburg?

Je hebt gelezen waar wij voor staan en hoe wij logistieke professionals in Limburg helpen aan een netwerk, platform en logistieke informatie. Lid worden van ELC Limburg betekent dus toegang tot een laagdrempelige en toegankelijke kennis- en vraagbaak en interessant logistiek netwerk. 

In onderstaande video leggen onze voorzitters en commissies uit waarom jij jouw organisatie aan moet melden.

Promo video ELC Limburg

Wie?

Alle organisaties die betrokken zijn bij de logistiek in Limburg – bedrijfsleven, overheden, intermediairs, belangenvertegenwoordigers en kennis- en opleidingscentra – kunnen lid worden van ELC Limburg.

ELC Limburg ziet graag dat leden zich laten vertegenwoordigen op directie- of senior-managementniveau. Voor privépersonen is lidmaatschap (in principe) niet mogelijk.

Kosten

De kosten van het lidmaatschap (Excl. BTW) per kalenderjaar zijn vastgesteld op:

  • Organisatie:
    tot 50 medewerkers € 440,-
    50 – 100 medewerkers € 680,-
    vanaf 100 medewerkers € 1.235,-

Funding en Co-Funding Partners krijgen meer

Wil jouw bedrijf één van de belangrijke partners van ELC Limburg worden en onze vereniging extra steunen? Wellicht is een Funding of Co-Funding Partnerschap een goede optie. Voordelen zijn onder andere dat een Partner zitting neemt in onze Raad van Toezicht en bij elke communicatie uiting met logo wordt vermeld.

Kosten voor Funding Partnerschap zijn € 8.250,- en voor Co-Funding Partnerschap € 2.575,-.

Meer informatie

Wil jij  een oriënterend gesprek met ons aangaan? Dat is zeker mogelijk door een afspraak via ons secretariaat te maken via info@elc-limburg.nl.

Maak hier uw afspraak

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden? Neem dan contact met ons op via het secretariaat.

Contact opnemen

Comments are closed.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.