Limburg at Transport Logistic München: Introductie deelnemers Calsina Carré, Pharox en LIOF

Limburg at Transport Logistic München: Introductie deelnemers Calsina Carré, Pharox en LIOF

Onderdeel van de Europese hotspot voor logistiek

18 Limburgse organisaties presenteren zich gezamenlijk op Transport Logistic München, ’s werelds grootste transport- en logistiek beurs die plaatsvindt van 4 t/m 7 juni 2019. Calsina Carré, Pharox en LIOF zijn onderdeel van deze Limburg-stand!

 

 

 

Calsina Carré

Calsina Carré een bedrijf dat is opgericht door drie Spaanse broers. Met zo’n 650 eigen auto’s, meer dan 550 werknemers en acht vestigingen verdeeld over Europa en Noord-Afrika. Een internationaal bedrijf dat zich nu wil gaan richten op de Benelux. Aan Vincent van der Laan de eer om Calsina Carré in de Benelux groot te maken.

Maak kennis met Vincent van der Laan en Calsina Carré:https://youtu.be/P2c9IbINI9c

Pharox

Pharox is het resultaat van jarenlange kennis en ervaring van een logistieke professional die het aandurfde om vragen te stellen en het lef had om te innoveren. Pharox brengt alle facetten van het logistieke proces in kaart, die vervolgens in één grote database samenkomen. Daarnaast maakt Pharox het mogelijk om het gehele logistieke proces te controleren en vervolgens waar nodig is te optimaliseren. In principe laat Pharox producten dus praten die nooit eerder hebben kunnen praten.

Maak kennis met Joris Tenhagen en Pharox: https://youtu.be/LG11Bf9GnDg

LIOF

LIOF helpt ondernemers, groot en klein, met innoveren, samenwerken en investeren. Wie iets wil bereiken, krijgt van LIOF kennis, een diepgeworteld netwerk en kapitaal. We kennen alle trends en innovaties. En met onze fondsen of deelnemingen kan LIOF mee-investeren.

Maak kennis met Bert Roona en LIOF: https://youtu.be/b6nuew3qeNk

Check www.limburglogistics.com voor meer informatie over Limburg, de Europese hotspot voor logistiek!

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.