Limburg at Transport Logistic München: Introductie deelnemers Corneel Geerts Transport, KLG Europe en VIA Recruitment

Limburg at Transport Logistic München: Introductie deelnemers Corneel Geerts Transport, KLG Europe en VIA Recruitment

Onderdeel van de Europese hotspot voor logistiek

18 Limburgse organisaties presenteren zich gezamenlijk op Transport Logistic München, ’s werelds grootste transport- en logistiek beurs die plaatsvindt van 4 t/m 7 juni 2019. Corneel Geerts Transport, KLG Europe en VIA Recruitment zijn onderdeel van deze Limburg-stand!

 

 

 

Corneel Geerts Transport
Een familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van logistiek, 200 eigen auto’s en vier vestigingen verdeeld over Nederland en België. Corneel Geerts transport hecht veel waarde aan en legt de focus op service en kwaliteit. Twee waarde-elementen waar niet alleen directieleden, maar het gehele bedrijf dag in dag uit naar streeft en bewaakt.

Maak kennis met Marc Geerts en Corneel Geerts Transport: https://www.youtube.com/watch?v=sn84sGRFSaM

KLG Europe

KLG Europe, ook wel voluit Kuijken Logistics Group genoemd. Een familiebedrijf dat meer dan 100 jaar geleden opgericht werd door opa Kuijken. Van met paard en wagen door de regio naar wereldwijde logistieke diensten en services. Met 16 eigen vestigingen in vier landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd in de buurt.

Maak kennis met Alexander Hermkens en KLG Europe: https://youtu.be/7CtCl94VsXU

VIA Recruitment

Al 22 jaar is VIA Recruitment actief op het gebied van arbeidsbemiddeling in de logistieke sector. Samen met een team van vijftien personen wordt er elke dag gezocht naar de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat. Om de perfecte match tussen kandidaat en bedrijf te vinden is het, vooral in de logistiek, van belang dat VIA Recruitment kennis heeft van de sector. Het kunnen meepraten en het kennen van vaktermen maakt VIA onderscheidend.

Maak kennis met Roy Knelissen en VIA Recruitment: https://youtu.be/DWUNPvZX08o

Check www.limburglogistics.com voor meer informatie over Limburg, de Europese hotspot voor logistiek!

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.