Limburg at Transport Logistic München: Introductie deelnemers Koopman, Gaston Schul en Broekman Logistics

Limburg at Transport Logistic München: Introductie deelnemers Koopman, Gaston Schul en Broekman Logistics

Onderdeel van de Europese hotspot voor logistiek

18 Limburgse organisaties presenteren zich gezamenlijk op Transport Logistic München, ’s werelds grootste transport- en logistiek beurs die plaatsvindt van 4 t/m 7 juni 2019. Koopman, Gaston Schul en Broekman Logistics zijn onderdeel van deze Limburg-stand!

 

 

Koopman Logistics Group

In 1936 begonnen met het transporteren van melkproducten. Een wereld van verschil met de huidige werkzaamheden van Koopman Logistics Group. Vandaag de dag is het bedrijf namelijk werkzaam in de automotive branche. Koopman Logistics Group biedt OEM’s, importeurs, dealers, leasemaatschappijen, verhuurmaatschappijen en andere bedrijven met grote vloten personenwagens een complete logistieke dienstverlening. Door een combinatie van transport, opslag en reparatie van voertuigen te leveren, is het bedrijf in dit vakgebied uitgegroeid tot marktleider in de Benelux.

Maak kennis met Paul Wortelboer en Koopman: https://youtu.be/MBykltCNtV0

Gaston Schul

Al bijna 175 jaar staat Gaston Schul voor gedegen douanevakmanschap. Een trots familiebedrijf dat door de jaren heen een enorme groei heeft mogen doormaken. Gaston Schul ondersteunt, adviseert en ontzorgt klanten op het gebied van douanedienstverlening. Met inmiddels ruim 250 werknemers en twintig kantoren verdeeld over Nederland, België, Duitsland en in de toekomst het Verenigd Koninkrijk mag Gaston Schul zich een welverdiende wereldspeler noemen.

Maak kennis met Rob Ewalds en Gaston Schul: https://youtu.be/3vHNx49iYeM

Broekman Logistics

Een wereldwijde speler die ernaar streeft een volwaardig logistieke partner te zijn, middels een persoonlijke benadering duurzaam waarde toe te voegen aan het supply chain network. Broekman Logistics is een full service logistiek bedrijf gespecialiseerd in complexe logistieke vraagstukken inclusief vervoer over zee, de weg, door de lucht en multimodaal vervoer.

Maak kennis met Ron Kuijpers en Broekman Logistics: https://youtu.be/Lk_cVbUr7yw

Check www.limburglogistics.com voor meer informatie over Limburg, de Europese hotspot voor logistiek!

 

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.