Limburg at Transport Logistic München: Introductie deelnemers Welsi en Cabooter Group

Limburg at Transport Logistic München: Introductie deelnemers Welsi en Cabooter Group

Onderdeel van de Europese hotspot voor logistiek

18 Limburgse organisaties presenteren zich gezamenlijk op Transport Logistic München, ’s werelds grootste transport- en logistiek beurs die plaatsvindt van 4 t/m 7 juni 2019. Welsi en Cabooter Group zijn onderdeel van deze Limburg-stand!

 

 

Welsi

Welsi BV, een transportbedrijf met kennis, passie voor wegtransport en ruim 25 jaar ervaring in het vak. Door de jaren heen heeft Welsi zich voornamelijk gespecialiseerd in transport van en naar Engeland en Ierland. Daarnaast is Welsi gespecialiseerd in spoedvrachten. Oftewel het leveren van goederen binnen 24 uur tussen bijvoorbeeld Duitsland en Engeland.

Maak kennis met Han Neutgens, Geert Schoolmeesters, Edwin Lemmen en Welsi: 

Cabooter Group

In 60 jaar tijd groeide Cabooter Group uit van afhandelaar van grens documenten en vrachtbedrijf tot wereldwijde logistieke dienstverlener. Het speerpunt van Cabooter Group ligt bij de multimodale logistiek via spoor, weg, water en de lucht. Momenteel bouwt Cabooter Group aan de grootste railterminal van Europa: Railterminal Cabooter Trade Port Noord.

Maak kennis met Peter Pardoel en Cabooter Group:

Check www.limburglogistics.com voor meer informatie over Limburg, de Europese hotspot voor logistiek!

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.