Limburg at Transport Logistic München: Ontmoet TANS, Fontys en Curfs Logistics

Limburg at Transport Logistic München: Ontmoet TANS, Fontys en Curfs Logistics

Onderdeel van de Europese hotspot voor logistiek

18 Limburgse organisaties presenteren zich gezamenlijk op Transport Logistic München, ’s werelds grootste transport- en logistiek beurs die plaatsvindt van 4 t/m 7 juni 2019. TANS, Fontys en Curfs Logistics zijn onderdeel van deze Limburg-stand!

 

 

 

TANS

René Knapen, oprichter van het bedrijf TANS dat al sinds de jaren ’80 bestaat. Een bedrijf met passie voor software en logistiek. Gericht op automatiseringsoplossingen voor transport en logistiek. Een goede automatisering zorgt voor kostenreductie, arbeidsbesparing, betere arbeidsomstandigheden, kortere reactietijden, rendementsverhoging en betere informatievoorziening. Daarbij richt het bedrijf zich niet alleen op software maar ook op het interpreteren van data en hier een bijbehorend specialistisch advies over geven.

Maak kennis met René Knapen en TANS: https://youtu.be/e9HxNT7HBC8

Fontys

De vraag naar hoogopgeleiden werknemers wordt steeds groter. 40 jaar geleden heeft Fontys de eerste logistieke HBO opleiding in Nederland gestart. Hieruit blijkt maar weer dat Fontys het belangrijk vindt om voorop te blijven lopen. De logistiek veranderd, daarmee ook het onderwijs om zo dé werknemer van de toekomst op te leiden.

Maak kennis met Michiel Kuijer en Fontys: https://youtu.be/w0wWWhWHFsE

Curfs Logistics

Een familiebedrijf dat al bijna 60 jaar bestaat. Curfs Logistics bestaat uit twee bedrijven. Het ene gericht op transport en het andere op fysieke distributieverlening. Het dagelijkse werkgebied voor transport betreft de Benelux en het Ruhrgebied. De verschillende sectoren waarin het bedrijf werkzaam is, zoals levensmiddelen, grondstoffen en automotive vragen vakmanschap, kennis en jarenlange ervaring.

Maak kennis met Germaine Bormans-Curfs, Paul Spronck en Curfs Logistics: https://youtu.be/LyrpB-c0sec

Check www.limburglogistics.com voor meer informatie over Limburg, de Europese hotspot voor logistiek!

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.