Limburg at Transport Logistic München: Ontmoet Wessem, Emons en Everest Export

Limburg at Transport Logistic München: Ontmoet Wessem, Emons en Everest Export

Onderdeel van de Europese hotspot voor logistiek

18 Limburgse organisaties presenteren zich gezamenlijk op Transport Logistic München, ’s werelds grootste transport- en logistiek beurs die plaatsvindt van 4 t/m 7 juni 2019. Wessem, Emons en Everest Export zijn onderdeel van deze Limburg-stand!

 

 

 

Wessem

Het familiebedrijf Wessem Port Services Group (WPS) is in 1968 gestart met havenexploitatie en complexe logistiek rondom multimodaal goederenvervoer. Het familiebedrijf groeide in de afgelopen halve eeuw uit tot een van de grootste logistieke dienstverleners van de Euregio. Een allround, grensverleggende, innovatieve, logistieke dienstverlener en tevens de thuishaven voor vele gerenommeerde industriële bedrijven in de Euregio, maar ook daarbuiten.

Maak kennis met Peter van Gemert & Bob Joosten en Wessem: https://youtu.be/HukGEDxsHng

Emons

Emons, dé logistieke dienstverlener, kent een duidelijke strategie die al ruim 75 jaar wordt doorgevoerd in alle vijf de divisies. Namelijk niet doen wat iedereen doet, maar blijven onderscheiden door middel van innovatie en duurzame concepten. Als familiebedrijf is Emons onderscheidend binnen haar gekozen nichemarkten, en biedt haar klanten innovatieve en duurzame logistieke oplossingen.

Maak kennis met Daan Emons en Emons: https://youtu.be/E7d71R_2Ulo

Everest Export

Everest Export B.V. verhuurt al bijna 20 jaar verschillende schoonmaakproducten. Van olie en zeep geïmpregneerde vloer- en handwissers, schoonloopmatten tot aan producten voor sanitair hygiëne. Everest Export onderscheidt zich door op een laagdrempelige en kostenbesparende manier een schoon en gezond werkklimaat te creëren.

Maak kennis met Linn Staps, Henk Witteman, Wim Cox en Everest Export: https://youtu.be/qLOYZFsIfX4

Check www.limburglogistics.com voor meer informatie over Limburg, de Europese hotspot voor logistiek!

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.