Logistics Skills of the Future – scan

Logistics Skills of the Future – scan

Door onder andere technologische ontwikkelingen merken veel (logistieke) bedrijven dat ze continu de skills van hun medewerkers moet blijven ontwikkelen. Merk jij dat ook? Deel dan jouw kennis en ervaringen binnen dit onderzoek van Sharehouse!

In deze scan (tijdsinvestering:12 minuten) willen wij weten wat je belangrijk vindt als het gaat om de skills van de medewerker van de toekomst in jouw warehouse. Denk bijvoorbeeld aan hun kennis, vaardigheden en houding. Vragen komen aan bod zoals: ‘Bij wie ligt de verantwoordelijkheid voor het aanleren van deze skills?’ en ‘Hoe houd je de skills up-to-date?’

Indien je meedoet en jouw contactgegevens achterlaat zullen we de resultaten met jou delen.

Alle informatie wordt geanonimiseerd en strikt vertrouwelijk behandeld en verwerkt.

Meedoen? Ga naar de scan!

Onderdeel van Sharehouse Living Lab

De ‘Logistics Skills of the Future –scan’ maakt onderdeel uit van het Sharehouse-project. Sharehouse is een programma, waarin meer dan 20 partners samen onderzoek doen naar de toekomst van werken in een warehouse. Voor meer achtergrond informatie over het gehele project, bekijk de website van Sharehouse.

Partners in de scan

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van ELC Limburg voor uw organisatie / uw toegevoegde waarde voor ELC Limburg? Maar nog niet overtuigd van een lidmaatschap? Wij lichten graag één en ander toe in een persoonlijk gesprek.